luni, 13 decembrie 2010

HTC 7 MOZART


           HTC 7 Mozart are un procesor de 1GHz Qualcomm Snapdragon QSD8250 cu o cantitate de memorie ROM de 512 MB, RAM de 576 MB si sistem de operare Windows Phone 7. Telefonul este compatibil 3G, iar datele sunt disponibile prin GPRS, EDGE, HSDPA şi HSUPA, dar are si Wi Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth si conectivitate USB. Astfel, utilizatorii pot beneficia de internet de mare viteza, la viteze de pana la 7.2 Mbps. Touchscreen-ul telefonului este o inovatie tehnologica, avand 3.7 inch si 16 milioane de culori, accelerometru, senzor de proximitate si auto inchidere. Lista de caracteristici  include si o camera foto de 8 MP cu autofocus, xenon flash, geo tagging sau face detection, care permite o rezolutie maxima a fotografiilor de 3264×2448 pixeli si video în format HD 720p, mufa standard de 3,5 mm pentru casti profesionale, sute de ore in standby si pana la 6 ore timp de vorbire. Memoria interna a telefonului atinge 8GB si la prima vedere poate parea mai mult decat suficienta, insa, la fel ca si celelalte telefoane dotate cu Windows Phone 7, absenta slotului pentru carduri microSD s-ar putea face resimtită la un moment dat. Mai jos de pagina aveti un test camera video si prezentare functionalitate telefon HTC 7 Mozart:

SAMSUNG GALAXY TAB


       Samsung Galaxy Tab are un ecran tactil de 7 inch (18 cm), TFT-LCD, un procesor Cortex A8 la 1 GHz, o camera foto de 3 megapixeli cu autofocus si blitz LED, o camera frontala de 1.3 MP pentru apeluri video, memorie RAM 512 MB si capacitate de stocare de pana la 32 de GB. Tableta ofera suport pentru Adobe Flash 10.1, WiFi 802.11n, Bluetooth  3.0 cu A2DP si HSDPA la 7.2 Mbps. Foloseste sistemul de operare Android OS 2.2 si este primul dispozitiv tablet al lui Samsung, care anunta o noua categorie de produse mobile. Tableta Samsung Galaxy Tab este ideala si pentru fotografii, filme HD, muzica sau apeluri video. Cantareste doar 380 de grame si este dotata cu memorie interna de 16 GB, un card microSD de pana la 32 GB. Tableta permite navigatia GPS si are deja instalate aplicatiile Google Maps, Google Latitude, Google Places ,dar poti instala oricand si alte aplicatii de navigatie care vor folosi receptorul GPS integrat . Mai mult decat atat, Samsung Galaxy Tab poate fi folosit si ca e-Book reader pentru ziarele, revistele sau cartile preferate. Acumulatorul are  4.000mAh si autonomie  pana la 7 ore de redare video. Social Hub aduna intr-un singur loc mesajele tuturor prietenilor din retele sociale ca Facebook si Twitter, mesajele instant de pe Yahoo Messenger sau Google Talk, conturile de E-mail si SMS. Alte caracteristici care scot in evidenta versatilitatea multimedia a tabletei Samsung sunt: interfata  TouchWiz, multitouch -ul, senzor accelerometru pentru rotirea automata a ecranului, senzorul de proximitate, senzorul giroscopic cu 3 axe. Mai jos aveti o prezentare test camera video si functionalitati Samsung Galaxy Tab:

duminică, 12 decembrie 2010

LG OPTIMUS ONE



              LG Optimus One  are un ecran TFT 256K capacitive touchscreen de 3.2 inch cu rezolutie de 320 x 480 pixeli, procesor ce ruleaza la 600 MHz, camera foto de 3 megapixeli, o baterie de 1500 mAh si 170 MB memorie interna. Smartphone-ul  dispune de card microSD, astfel ca utilizatorii pot extinde memoria telefonului pana la 32GB. Prin conectare la portul USB al computerului, LG Optimus One se transforma intr-un modem care permite utilizatorilor conexiunea la internet. De asemenea, telefonul dispune si de conectivitate WiFi. Camera foto a telefonului ofera functii precum Face Tracking si Smile Shot, pentru maxim 5 persoane in aceeasi fotografie. Terminalul ruleaza Android 2.2 Froyo si vine cu o functie inedita LG App Advisor. Aceasta va recomanda cele mai populare 10 aplicatii o data la 2 saptamani. Suportă conexiuni de tipul 3G Broadband, fiind perfect pentru a te ţine contectat cu lumea întreagă prin intermediul aplicaţiilor de reţele sociale integrate.  Printre aplicaţiile Google Mobile disponibile, cu, care vine se numară Google Voice Search, Google Voice Actions, Google Goggles, Google Shopper şi Google Maps cu opţiune de navigaţie.Specificatiile tehnice ale terminalului sunt: Conectivitate: HSDPA, WCDMA, GSM, GPRS/EDGE, WiFi, Bluetooth, USB 2.0;  Procesor: 600 MHz; Dimensiuni: 113.5 x 59 x 13.3 mm;  Baterie: 1500 mAh, 480 de minute de convorbiri si 700 de ore in standby (2G); Display: capacitiv, 3.7 inchi; Camera: 3 megapixeli, autofocus; Memorie: 170 MB memorie interna, slot microSD (pana la 32 GB); Alte functii: radio FM, A-GPS, inregistrare vocala, accelerometru, senzor de proximitate, busola digitala. Mai jos aveti un test camera video si prezentare pachet telefon:

HTC DESIRE


    HTC Desire vine echipat cu un procesor Qualcomm Snapdragon de 1GHz care asigura o viteza foarte buna de navigare pe Internet, pentru vizualizarea continutului multimedia si de raspuns bun la comenzi al telefonului. Printre caracteristicile telefonului se numara ecranul de 3,7 inci de tip AMOLED , cu rezolutie de 480x800 pixeli, camera foto de 5 MP cu autofocus si blitz integrat, memorie de 512 MB ROM si 576 MB RAM, slot card microSD de pana la 32 GB si card microSD de 4 GB inclus in pachet. De asemenea, acesta ruleaza Adobe Flash 10.1. HTC Desire are conectivitate prin Wi-Fi 802.11 b/g, Bluetooth 2.1 cat si conectivitate 3G. Mai gasim si fm radio cu RDS, functia de reportofon,compas digital, senzor pentru lumina ambientala,senzor de proximitate. Acumulatorul este de 1400 Mph si asigura in jur de 6 ore comunicare si in jur de 340 ore standby 2G. HTC Desire iti simplifica si modul in care folosesti retelele sociale. Cu Friend Stream, diversele interactiuni cu prietenii  din retele sociale multiple precum Facebook, Twitter si Flickr, sunt aduse intr-un singur flux de actualizari, postari de fotografii si linkuri partajate, extrem de usor de urmarit. Friend Stream te ajuta sa iti faci cunoscute gandurile si sentimentele catre toti prietenii online, cu un singur comentariu care este transmis atat pe Facebook, cat si pe Twitter.Mai jos aveti un sample camera video si prezentare pachet, functii HTC Desire:

joi, 9 decembrie 2010

KODAK ZX1




     Camera stie sa filmeze HD la 720p pana la 60 cadre/secunda. Calitatea imaginii este foarte buna. Calitatea sunetului este proasta la inceput pentru ca se aude un bazait constant pe fundal. Problema se poate rezolva printr-un update de firmware la versiunea 1.0.6. Filmeza si VGA si  face poze la 3 megapixeli. Camera functioneaza cu acumulatori AA si este de apreciat ca in pachet sunt  doi acumulatori si  un incarcator Kodak. In plus, ti se mai ofera si un cablu HDMI pentru vizionarea filmelor direct pe TV, un cablu audio-video analogic, cablu USB care foloseste un format proprietar Kodak , o husa si o agatatoare de mana. Ceea ce ajuta foarte mult in timpul filmarilor este stabilizatorul de imagine.Se poate vedea ca  miscand imaginea atat de repede  nu veti mai putea urmari filmarea dar imaginea nu va fi distorsionata. Camera se descurca cel mai bine pe timp de zi, noaptea imaginea este mai slaba cu artefacte si sunetul are sanse sa se decaleze de imagine. Din pacate nu vine la pachet cu un card iar memoria interna are doar 128 MB,extrem de putina pentru filmat. Pe un card de memorie de 4 GB poti filma pana la 45 minute la 720 p. Pentru a nu fi nevoiti sa tot schimbati carduri dupa carduri se recomanda cel putin un card SDHC de 8 GB. Pretul unui Kodak Zx1 in Romania se invarte in jurul sumei de 300 RON. Cateva din specificatiile tehnice sunt: Rezolutie Senzor (Pixeli):1.6 MP; Tip Senzor:CMOS; Format Inregistrare Video:H.264 (MOV), AAC LC; Mod Inregistrare:HD 60-720p la 60 Fps format 16:9,HD-720p la 30 Fps format 16:9,VGA-640 × 480 format 4:3; Rezolutie Poze: 3 MP; Diagonala LCD:2.0 inch; Conectori:HDMI Output, AV Output, DC In, USB 2.0; Audio mono. Mai jos de pagina aveti un test video hd si o prezetare a pachetului Kodak Zx1:

NOKIA C3



        Nokia C3 este un telefon la moda care are in dotare o tastatura complet qwerty si este disponibil in mai multe variante de culori. Acet telefon vine cu foarte multe aplicatii pe care utilizatorul le poate experimenta. Are un sistem de operare symbian S40.  Are o carcasa foarte solida si o camera incorporata de 2 megapixeli, music player, jocuri internet browser si suporta technolohia WiFi.  Utilizatorul poate alege culoarea care il defineste cel mai bine, culoriile disponibile fiind alb, roz aprins si gri. Dimensiunile sunt  de 11.5cm x 5.81cm x 1.36cm si o greutate de 114 grame incluzand bateria. Acest telefon modern are un ecran de 2.4 inci TFT care poate afisa pana la 262 mii de culori cu o rezolutie de 320 x 240 pixeli. Ecranul este situat in partea de sus a telefonului si este bine pozitionat alaturi de tastatura qwerty care este foarte usor de utilizat. Utilizatorul poate experimenta jocurile preinstalate care sunt foarte viu colorate pentru a le reda cat mai real. Lentilele camerei de 2 megapixeli sunt situate pe spatele telefonului, utilizatorul avand la dispozitie un zoom de 4x, care permite capturarea imaginii la marimea dorita. Totodata utilizatorul poate experimenta video camera. Nokia C3 suporta melodii MP3, polifonice, AAC si WMA. Music player-ul permite utilizatorului sa descarce muzica preferata, care poate fi redata aproximativ 3 ore cu o baterie incarcata complet. Utilizatorul poate asculta si postul preferat de radio. Telefonul  poate stoca in agenda pana la o mie de contacte, iar utilizatorul se poate bucura si de inregistrarea apelurilor. Cu Nokia C3 utilizatorul poate alege tipul de comunicare cel mai potrivit avand la dispozitie mesaje audio, text, email, multimedia, video si instant. Acumulatorul ofera pana la 500 de ore in asteptare sau 8 ore de convorbiri. Telefonul are instalat Opera care permite utilizatorului sa acceseze fisiere XHTML si HTML. Terminalul lucreaza pe retea GSM care acopera retelele GSM 850, 900, 1800, 1900. Memoria interna este de 55MB iar utilizatorul poate extinde memoria pana la 8GB cu ajutorul unui card microSD. Utilizatorul poate conecta telefonul la alte dispozitive compatibile folosind cablul USB sau Bluetooth-ul, iar cu ajutorul tehnologiei GPRS si EDGE transferul datelor va fi rapid. In continuare aveti marturia unui cumparator:  "Am achizitionat un Nokia C3 la pretul de 450 lei la liber (cu card de 2 Gb inclus in pachet) si sunt multumit de el , avand in vedere pretul. Sunt multumit de cea ce ofera , bateria este de Nokia 5800 (1300 miliamperi) tine cam 5-6 zile vorbit normal (3-4 zile folosind wi-fi , radio ) , WI-FI se misca foarte bine, la fel si celelalte functii , meniul simplu usor de utilizat si accesibil. Deci ca si concluzie sunt multumit. In trecut am avut si E63 (prea gros-greoi-scump)) ,E71 (prea greu-scump) deci pot face o comparatie in raport calitate pret. Recomand acest produs (Nokia C3) celor care doresc un telefon care ofera tot ce ai nevoie ( radio , wi-fi , mp3 etc) si toate acestea la un pret accesibil. Mp3-ul si Radio se aud foarte bine. Nu recomand acest telefon celor inebuniti dupa jocuri, tastatura qwerty e micuta si greu accesibila la jocuri. In pachet telefonul nu are cablu de date USB …( e acelasi model ca la 5800 CA-101), deci trebuie achizitionat separat." Mai jos aveti un sample al camerei video si o descriere video a pachetului NOKIA C3:

miercuri, 8 decembrie 2010

XBOX 360 SLIM 250GB




       Microsoft vrea sa rupa gura targului cu o reinventare a consolei Xbox 360, acum mai neagra, mai puternica si cu un hard de 250 de giga. Consola a fost dezvaluita in cadrul conferintei de presa de anul acesta de la E3, intitulata generic “Le Cirque du Soleil” si are multe imbunatatiri fata de versiunea anterioara. Acestea constau in integrarea unui sistem Wi-Fi, un hard de 250 de giga ce nu mai este vizibil cu ochiul liber, dar care se ascunde in interiorul carcasei. Upgrade-ul mai aduce o iesire optica si o sursa de alimentare notabil mai mica. Pentru cine se intreaba daca aceasta este la fel de galagioasa ca precedenta, va informam ca acest lucru nu mai face obiect de discutie, sursa are ca sistem de racire format dintr-un singur ventilator de mare putere care se “spune” ca este extrem de silentios. Pe langa toate acestea, consola are un port dedicat pentru noua jucarie Kinect a celor de la Microsoft, iar pentru cei care au o consola veche nu este cauza de ingrijorare. Un adaptor se va vinde pentru ca aceasta sa functioneze si cu modelul vechi. Consola vine ambalata impreuna cu un cablu composit, un controler, hardul de 250 de giga, casti si evident sursa de alimentare, plus un nou dashbord. Pretul noului XBOX 360 a fost stabilit la 299$. Dispozitivul are o garantie de numai un an si Microsoft a declarat dupa conferinta ca vechea consola nu se mai fabrica. Aceasta este disponibila pentru vanzare doar pana la epuizarea stocurilor, dupa care numai versiunea aceasta se mai poate gasi pe rafturile magazinelor.  SPECIFICATII TEHNICE : TIP MEDIA: \DVD-Video, DVD-ROM, DVD-R/RW, DVD+R/RW, CD-DA, CD-ROM, CD-R, CD-RW, WMA CD,MP3 CD, JPEG Photo CD; PROCESOR: 3.2 GHz Triple Core IBM; HDD: 250GB (intern); RETEA: Ethernet,Wireless 802.11n; REZOLUTIE: 720p / 1080i / 1080p; AUDIO: Audio 16-bit / Surround Sound; DIMENSIUNI (L x l x i mm):270 x 264 x 75; 2,9 kg. Descriere video XBOX 360:

LG GX 200 DUAL SIM

           LG GX200 dual SIM este un telefon mobil dual sim usor de folosit si cu un aspect simplu, ce ii confera telefonului distinctie. Specificatiile terminalului il incadreaza in clasa de baza: ecran de 2 inchi cu rezolutie de 176 x 220 pixeli, camera foto de 1.3 MP, WAP browser, baterie mare de 1500mAh ce ii asigura 13,5 ore de vorbit, modul radio FM, conectivitate Bluetooth si prin cablu USB, memorie expandabila cu ajutorul cardului de memorie microSD. Specificatii tehnice:  Retea: 2G GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 1; GSM 850 / 900 / 1800 / 1900 - SIM 2 Display; TFT 65K culori 144 x 176 pixeli 2.0 inchi; Camera: 1.3 MP 1280 x 1024 pixeli; Video: VGA;  Tonuri: MP3, Vibratii, Speakerphone;  Conexiuni: GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots) 32 - 48 kbps; microUSB;  Memorie Agenda: 500 contacte; Photocall; Memorie interna 80 Mb;   Card slot microSD < 4Gb;   Caracteristici Mesaje:  SMS, MMS,  EmailBrowser:  WAP 2.0 / xHTML; Stereo FM radio cu RDS; broadcast recording; Java MIDP 2.0; Dual SIM (both quad-band GPRS) MP3/WAV/eAAC+;  playerOrganizerVoice memoT9;  Baterie: Standard  battery Li-Ion 1500  mAh; Dimensiuni: 109 x 48 x 13 mm;  Greutate: 85 g .  Aveti aici descrierea unui cumparator:   "Am achizitionat acest TELEFON- LG GX200-dual-sim. Pretul 389,0 lei de la Quick Mobile-pret pe care nu-l mai gasiti acum, deoarece piata a reglat pretul si in functie de cerere acesta a scazut la 330,0 lei. Personal cred ca merita  acest pret deoarece desi este un telefon simplu pe masura ce-l folosesti esti placut impresionat de dotari si de felul in care functioneaza. Personal sunt fan Nokia si pana acum nici nu priveam la LG . La Nokia  la acelasi pret nu ve-ti gasi dotarile pe care le ve-ti gasi la acest telefon care de altfel este un telefon ieftin. Ca dual-sim isi face traba excelent :  la apelare manevra de schimbare a simului este facila; se aude excelent interlocutorul in casca; spikerul functioneaza f.f. bine si tare; displayul este luminos si lizibil; puteti aloca o melodie si o poza fiecarui numar- si functioneaza daca numele alocat este identic pe ficare sim si pe memoria tel. ; inregistreaza bine muzica de pe aparatul de radio ; radioul si mp3-ul merge f.b. ; bluetooth-ul l-am folost cu o casca Sony stereo bluetooth si merge beton(HBH-DS205) ; bateria ma tine sapte zile si cred, ca tine mai mult deoarece din trei linii doar una s-a sters in contextul in care vorbesc la serviciu, ascult muzica cu, castile originale si cu cele bluetooth; un singur lucru poate deranjeza - daca te suna pe simul 1 in timp ce vorbesti pe simul 2 telefonul apare ca este inchis- dar activati-va casuta vocala si ve-ti primi imediat mesaj cu nr. care v-a apelet (dar probabilitatea de a fi sunat in acelasi timp pe ambele simuri este destul de mica- faceti un calcul ) ; telefonul dispune de cablu de date - foarte usor de incarcat date de pe si in calculator ; functionarea telefonului nu este afectata ( negativ ) de introducerea cardului de memorie ca la samsung ; in concluzie acest telefon  face cam tot ce scrie in ghid si ceva pe deasupra si personal, celor care-si doresc sa scape de stresul de a purta doua telefoane , doua incarcatoare, vor sa incarce telefonul mai rar, le recomand acest mobil dual-sim,cu incredere". Mai jos aveti un sample al camerei  video si o descriere video a pachetului LG GX200:


CANON PIXMA MP 250


            Polivalenta şi accesibila, CANON PIXMA MP250 aduce in casa voastra imprimarea, scanarea si copierea de calitate superioara. Ideala pentru imprimarea documentelor, imprimare de pe Web si la calitate de laborator foto, este perfecta pentru utilizatorii incepatori, studenti şi familii.  Canon respecta standardul ISO de masurare a vitezelor de imprimare si copiere, aplicat in toată industria de profil.  PIXMA MP250 ofera viteze, masurate in sistem ISO ESAT, de 7,0 ipm pentru documentele monocrome şi de 4,8 ipm pentru documentele color.
Tehnologia FINE patentata de Canon, cu picaturi de cerneală de 2 picolitri, ofera o excelenta calitate a imprimarii, la o rezolutie de 4800x1200 dpi. Fotografiile au un nivel uimitor al detaliilor si nu prezinta granulatie. Cartusele FINE de la Canon utilizeaza cerneluri pe baza de coloranti pentru o imprimare perfecta a fotografiilor, iar o cerneala neagra suplimentara pe bază de pigment asigura obtinerea unor documente cu text definit si clar. PIXMA MP250 combina calitatea si viteza. O fotografie de 10x15 cm, fara margini, este imprimata in aproximativ 56 de secunde utilizand setarile implicite. Easy-WebPrint EX este un software intuitiv, care face ca decuparea, editarea si imprimarea informatiilor de pe Web sa fie foarte usoare: organizati pe o singura pagina mai multe materiale decupate pentru a economisi hartie. Auto Photo Fix II este un software avansat care corecteaza o gama larga de defecte obisnuite ale imaginilor, inclusiv subexpunerea. Utilizand sofisticatele tehnologii Scene Analysis (Analiza scenei) şi Face Detection (Detectarea fetei), problemele precum ochii rosii sunt eliminate rapid. Nivelurile de expunere din parţi diferite ale unei imagini sunt optimizate pentru cele mai bune rezultate.  Efectuati scanari detaliate, fidele originalului, cu un scaner CIS cu rezolutie de 600 dpi. Modul Scanare Automata recunoaste automat ce scanati – un document sau o fotografie – apoi scaneaza si salveaza utilizand cele mai potrivite setari. Datorită sistemului de pornire rapidă, MP250 este in stare de functionare in cateva secunde – imprimati, copiati si scanati oricand doriti, aproape instantaneu. O tava de hartie se deschide automat pentru a colecta imprimatele şi copiile.
Sistemul ChromaLife100+  permite obtinerea de fotografii superbe, care dureaza mai mult. Combinatia dintre PIXMA MP250, cerneluri Canon originale si o selectie de hartii foto originale Canon face posibilă pastrarea amintirilor o viata intreagă. Cartusele de cerneala nu se pot reancarca, ca la alte imprimante, deci cand s-au terminat trebuie inlocuite cu unele noi. Terminarea unui cartus de cernela duce automat la blocarea scanerului, facand practic inutilizabil multifunctionalul. SPECIFICATII TEHNICE MP250:coli A4, viteza de imprimare 7.0 ipm mono , 4.8 ipm color, rezolutie 4800 x 1200 dpi, Print/Copy/Scan, alimentare de 100 file, rezolutia la scannare 600 x 1200 dpi, Digital Up to 19200 x 19200 dpi, copiere continua 1 to 9 copii, 20 copii, interfata USB 2.0 Hi-Speed, consumabile: PG-510, CL-511 (Optional - PG-512, CL-513).  Mai jos aveti o descriere video:

marți, 7 decembrie 2010

HANNSPREE HANNSBOOK SN10E24B



         Este unul dintre netbook-urile best buy de pe piata, in sensul ca nu iese in evidenta cu dotari deosebite, dar are un pret  foarte bun.  La specificatii tehnice gasim:   un procesor Atom N450, 1 GB RAM, hard disk de 160 GB, display de 10,1 inch tip LED backlight, o configuratie tipica pentru gama entry level. Aceasta configuratie este completata de un cititor de carduri, trei porturi USB 2.0, o conexiune Gigabit Ethernet si un modul Bluetooth plus, in mod evident, un modul wireless si camera web de 1,3 MP. Bateria este un punct forte al sau (520 mA, 57 Wh), iar acest aspect ii conferă o autonomie considerabila, de peste 6 ore și jumatate, la modelul cu 6 celule. La celalat model cu hard disk de 200 GB si 3 celule de acumulatori durata autonomiei se injumatateste. Deci aveti grija ce cumparati  modelul cu 6 acumulatori sau cel cu 3 celule de acumulatori.  Dispozitivul preia anumite elemente de design de la altii (cum ar fi tastele usor distantate, intalnite la Sony, Apple, iar in ultima vreme și la Asus) care sunt de natura sa sporească usurinta in folosire si confortul utilizatorului. Marginile si corpul netbook-ului sunt de tip glossy, deci se amprenteaza foarte usor, dar in pachet gasim o laveta speciala cu care indepartam urmele. Se fabrica in doua variante de culoare: negru si rosu.  Se livreaza si cu o husa de protectie de o calitate buna. Sistemul de operare cu, care vine este o varianta de Linux, dar se poate instala Windows XP sau Windows 7 cu un stick USB. O descrire video puteti urmari mai jos:

FUJIFILM FINEPIX S1600

      Fujifilm FinePix S1600 este o camera digitala versatila, dotata cu un senzor de 12 MP, zoom optic de 15x, un LCD generos de 3″ si va ofera posibilitatea de a filma in HD.Acest mega zoom dispune de dotari ce vor satisface orice impatimit al fotografiei. Specificatii tehnice:



Rezolutie efectiva: 12.2 MP.
Tip senzor: CCD 1/2.3 inch.
Obiectiv zoom Fujinon 15x.
Distanta focala: 5.0 – 75.0mm (28 – 420mm echivalent in format 135mm).
Diafragma maxima: f/3.1-5.6.
Zoom digital: 6.3x.
Distanta minima de focalizare: 5cm, Super Macro: 2cm.
Sensibilitate ISO: 64 / 100 / 200 / 400 / 800 / 1600 / 3200* / 6400* (*la 3MP)
Masurarea expunerii: TTL 256-zones metering, spot, multi.
Moduri de expunere: Program, Prioritate de Timp, Prioritate de Diafragma, Manual.
Scene presetate: Portrait, Landscape, Sport, Night, Night (Tripod), Fireworks, Sunset, Snow, Natural Light, Natural Light & with Flash, Beach, Party, Flower, Text, Smile, Zoom Braketing. Pretul in gama aparatelor compacte este unul foarte bun. Aspectul camerei foto este a unui DSLR. Pentru un paparazzo mai sarac este unealta ideala. Modul in care filmeaza HD este acceptabil si vedeti in clipul de mai jos.  Pentru a vedea un review mai detaliat va duceti aici.